Dagboek

In het dagboek leg je de dagelijkse gebeurtenissen vast rond de ontwikkeling van jouw kindje. Deze ontwikkeling start natuurlijk al bij het begin van jouw zwangerschap. Schrijf dagelijks een stukje over jouw beleving van de zwangerschap en nadat jouw kindje is geboren over de ontwikkelingen van je kindje.

Zo wordt het online dagboek een echte herinnering aan je eigen kleine kindje. Leg alles vast zodat je het later nog eens na kan lezen. Een blijvende herinnering.


Gebeurtenissen in een dagboek

Emoties en belevingen worden weer snel vergeten. Het wordt echter blijvend als je deze gebeurtenissen online vast legt in een dagboek. Door je eigen ervaringen, vanaf het moment dat jullie te horen krijgen dat er een kindje op komst is, bij te houden kan je de zwangerschap voor jezelf ook wat wezenlijker maken. Bovendien is zo'n dagboek leuk om later nog eens na te lezen en om aan je kind te geven als hij ooit (over heel veel jaren) het huis uit gaat.

Stel je eens voor dat je nu zouden kunnen lezen hoe je ouders hun zwangerschap van jou hebben beleefd, dat zou toch fantastisch zijn.


Start met een dagboek voor jouw kindje

Start nu met het bijhouden van een dagboek op jullie persoonlijke TweelingSite en gun jouw kind jullie herinneringen! Van de zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. In het dagboek kun je ook foto's plaatsen en natuurlijk alles beschrijven wat jullie in deze bijzondere tijd meemaken. Laat de emoties en belevingen niet verloren gaan omdat ze worden vergeten. Heb je nog geen TweelingSite maak deze dan nu aan. We wensen je een fantastische tijd en mooie blijvende herinneringen toe!




Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij TweelingSite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je kindje downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als kind". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.


Meer dagboeken

TweelingSite is er ook voor de Dreumes, Kleuter, Peuter en Kinderen. Als je kind ouder wordt kun je de mooiste belevingen en grappigste gebeurtenissen dus ook gewoon vast blijven leggen. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt kun je het dagboek bijwerken. Voor peuters en kleuters zijn er immers ook genoeg mogelijkheden om over te vertellen!

Aanmelden TweelingSite

Nog geen TweelingSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS TweelingSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij tweelingsite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden