UW EIGEN TWEELING WEBSITE!

Bent u de trotse ouder van een tweeling? Wat is er mooier dan de belevenissen en ontwikkelingen van uw kids te delen met familie, vrienden en anderen. Via tweelingsite.be is het mogelijk om geheel en gratis op uw manier een website over uw kinderen te maken. Zo heeft u een blijvende herinnering aan de belevenissen en ontwikkelingen van uw kids en kunt dit eenvoudig delen met iedereen die u maar wilt. Binnen 1 minuut beheert u eenvoudig en gebruiksvriendelijk een unieke website over uw kinderen.

Via tweelingsite.be kunt u makkelijk en snel foto's en filmpjes toevoegen. Ook is het mogelijk om een dagboek en agenda van de belevenissen en ontwikkeling van uw kinderen bij te houden. Leuke extra functies om op uw persoonlijke website te zetten zijn lengte- en gewichtgrafieken, gastenboek en een tandentabel. Diverse kleuren, lettertypen en achtergronden kunt u invoegen. Uw tweelingwebsite zal er daardoor professioneel uitzien, terwijl het u weinig tijd kost om de tweelingsite te maken. U heeft geen enkele technische kennis nodig. Wilt u zien hoe het maken van een tweeling website werkt? Kijk dan maar eens naar de voorbeelden op deze webpagina. Vele trotse ouders zijn u voorgegaan.

Voor het gratis aanvragen van uw website ...klik hier.... Met deze gratis tweelingsite bent u in staat eenvoudig uw eigen website te maken en te beheren.

Heel veel plezier met uw eigen website

Het team van Tweelingsite.be
info@tweelingsite.be

LAATSTE FOTO'S

NIEUWSTE 5 ALBUMS

ALBUM
jayden2megan 08-11-1995
jorisengijs 24-11-2006

LAATSTE 5 GEBOREN BABY'S

NAAM
Layla 06-05-2021
Felix 02-12-2016
Mateo 16-09-2016
Thibo 26-08-2016
Gaston 20-05-2016